LipoLaser - Shine Body Salon

LipoLaser

Banner site - LipoLaser
Tratament non-invaziv

Tehnologie revolutionara in remodelare corporala

Este un aparat performant ce vizeaza pierderea in centimetri din diverse zone ale corpului. Topeste imediat grasimea inestetica, remodeland corpul, cu ajutorul undelor laser ce patrund in profunzime, pana la celulele grase pe care le distruge, fara a afecta, insa, tesuturile adiacente si fara a provoca durere.

lipolaser-09

Scapa rapid de centimetri

Rezultatele se vor vedea imediat la masurarea circumferintei, dar si in modul armonios in care va fi conturat corpul datorita diminuarii semnificative a masei de grasime.

Slabirea localizata (in anumite zone) se face, astfel, prin lichefierea grasimii, care odata distrusa, se reface foarte greu. De asemenea, LipoLaserul se poate utiliza si penteu tratarea gusei datorita rezultatelor obtinute si in aceasta zona de contur a fetei.

Tratamentul este unul revolutionar, non-invaziv si nu provoaca durere, fiind o alternativa excelenta la liposuctie, care este o interventie chirurgicala. Fata de liposuctie, nu necesita recuperare, nu exista reactii secundare, durere sau complicatii si este mai putin costisitoare din punct de vedere economic.

De la o sedinta la alta, se poate observa o pierdere considerabila in volum, ceea ce este extraordinar pentru fiecare pacient care va fi extrem de multumit!

Tehnologia cu laser are o istorie impresionata, cu ajutorul ei putand fi tratate anumite boli, calmate inflamatii si alinate dureri.

Beneficiezi de...

Tratament nedureros, non-invaziv si fara efecte adverse

Reducerea cm, intr-o perioada scurta de timp

Reducerea grasimii localizate

Activarea metabolismului celular

Pachete promotionale tot anul

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!