SCULPTOR - Shine Body Salon

SCULPTOR

Banner site - Sculptor
Tehnologie inovativa

6 tehnologii într-un singur tratament

Sculptor este renumit și apreciat pentru eficiența sa uimitoare atunci când se dorește sculptarea și tonifierea corpului, precum și eliminarea celulitei, drenajul și îmbunătățirea aspectului și texturii pielii.
Deoarece combină 6 terapii avansate, rezultatele sunt vizibile imediat, chiar de la prima ședință.
Ne dedicam in totalitate și transformăm dorințele tuturor clientelor nostre în realitate, utilizând exclusiv produse de calitate superioară și tehnologii de ultimă generație, într-un cadru sigur și confortabil.

High fashion portrait of young beautiful sexy woman. Carefree model wearing pure pink lingerie with big breasts. Hot tanned blonde posing near wall in studio in summer swimwear bathing suit. Isolated

Spune Adio grăsimii și celulitei!

Terapiile utilizate de Sculptor au scop și efect unic.

★ HimFU – topește rapid celulele adipoase, eliminându-le din organism în mod natural.
★ CrioRadiofrecvență – elimină eficient celulita și îmbunătățește considerabil aspectul pielii, întrucât alternează temperaturile ridicate cu cele joase.
★ Masajul transdermic – rol de tonifiere și drenaj limfatic, tehnolgia realizează un masaj mai profund decât cel anticelulitic manual.
★ Microdermabraziune – cu ajutorul acestei tehnologii, problemele pielii sunt estompate, apoi eliminate definitiv.
★ Dermoled – drenaj limfatic cu led – la nivelul tenului, limfa este drenată și tenul devine mai luminos. Microcirculația și oxigenarea țesutului sunt și ele stimulate cu ajutorul luminii LED.
★ Radiofrecvența – cu rol de întinerire faciala și combatere a celulitei, radiațiile electromagnetice pătrund în straturile profunde ale pielii (ten sau corp).

Beneficiile Sculptor nu vor întârzia să apară, iar dacă alegeți acest tratament, veți fi plăcut impresionați de rezultatele obținute rapid, cu buget minim!

Beneficiezi de...

Topește grăsimea localizată.

Îmbunătățește circulația limfo-venoasă.

Combate celulita.

Tratament non-invaziv, cu rezultate exceptionale.

Drenează și îmbunătățește aspectul pielii.

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!