Despre noi - Shine Body Salon

Despre Noi

Centru de excelenta in remodelare si epilare laser

Avem grija ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate superioara, de momente placute si confortabile, in care atentia este indreptata numai spre ei si spre necesitatile lor, iar obiectivul nostru este sa le satisfacem asteptarile cele mai exigente, atingand superlativul a ceea ce inseamna frumusetea pentru fiecare.

epilare (1)

Epilare Definitiva

remodelare c

Remodelare Corporala

remodelare c (1)

Tratamente Faciale

masaj

Masaj

Design fără titlu (1)

Servicii Premium

Cum facem acest lucru? Investim in aparate performante, de ultima generatie si investim in specialistii nostri care urmeaza cursuri periodice specifice astfel incat sa fie la curent cu toate invovarile din domeniu. Bineinteles, modul de abodare al celor care ne trec pragul, este intotdeauna profesionist si dedicat. Salonul este unul premium, amenajat cu gust, fiind o locatie noua si eleganta, creata cu pasiune si cu servicii de top!

Fiecare detaliu este foarte bine conturat in cadrul salonului nostru si tratat cu maximum de atentie astfel incat fiecare dintre voi sa va simtiti speciali, dar mai ales, sa observati la finalul tratamentelor pe care le-ati ales, ca obiectivele voastre au fost atinse: piederea kilogramelor in plus, diminuarea gradului de celulita, imbunatatirea aspectului pielii / a tenului, indepartarea rapida, eficienta si fara durere a firelor de par din diverse zone ale corpului etc.

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca beneficiati exact serviciile de care aveti nevoie!

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!