Tratamente Faciale - Shine Body Salon

Tratamente Faciale

Banner site - tratamente faciale
Tratamente inovative personalizate

Oferă îngrijirea necesară tenului tau!

Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar ca și celelate părți, trebuie îngrijită corespunzator pentru a avea un aspect tanar, luminos, curat și sănătos.
Tipul de ten difera de la persoană la persoană, de aceea în salonul nostru beneficiați de tratamente personalizate, cât și de produse adecvate pentru fiecare persoană.
O îngrijire permanentă este necesară pentru ca frumusețea și sănătatea tenului să fie constante.

mini Banner site - Oxigen hiperbaric

Oxigen Hiperbaric

Acest tratament facial se realizează cu ajutorul oxigenului aflat la o presiune atmosferică ridicată, fiind infuzat în derma profundă a tenului, alături de cocktailurile de serumuri ce conțin ingrediente active precum: acid hialuronic, colagen, vitamina C, peptide sau complex activ anti - îmbătrânire.

Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric face parte din TOP 3 cele mai dorite terapii din salonul nostru. Este o procedură etapizată, menită să curețe, hidrateze, ilumineze și netezească ridurile tenului.

Etapele protocolului de tratament:

• DEMACHIERE & PREGĂTIRE – folosind produse premium, delicate cu tenul tău.
• CURĂȚARE & EXFOLIERE – cu ajutorul vacuumului facial sau al microdermabraziunii.
• INFUZARE & OXIGENARE – folosind oxigenul hiperbaric în combinație cu cocktailurile active de serumuri.
• HIDRATARE & LIFTING – cu ajutorul Radiofrecvenței faciale.
• CALMARE & ANTIRID – folosind masca led.

La finalul tratamentului vei observa cum tenul tău își recapătă hidratarea, aspectul luminos, iar ridurile vor fi estompate, întinerirea fiind vizibilă imediat.

VelaShape Lift Age

Este un tratament de lifting facial instantaneu, potrivit mai ales persoanelor care doresc să își recontureze chipul fără să apeleze la intervenții chirurgicale sau terapii injectabile.

Îți recomandăm să alegi acest tratament facial dacă te confrunți cu riduri fine, piele lăsată, lipsa hidratării și a luminozității tenului.

Protocolul de tratament include 4 etape esențiale care asigură succesul terapiei:

• Curățarea și pregătirea tenului - folosind produse premium, delicate cu pielea ta.

• Stimulare & Lifting – declanșăm producția de colagen nou, cu ajutorul tehnologiei Velashape facială care este responsabilă si pentru efectul de lifting și atenuarea ridurilor.

• Aplicarea măștii - specială pentru luminozitate, hidratare și vitaminizarea tenului.

• Masaj profesional - țintește laxitatea pielii și relaxarea musculaturii faciale.

Radiofrecvență & Masaj

Radiofrecvența facială se bazează pe acțiunea undelor ce încălzesc țesutul la peste 40 de grade Celsius, cu rolul de a reda elasticitatea și fermitatea pielii prin contracția fibrelor de colagen și elastină existente și declanșarea formării de noi fibre de colagen.

Metoda nu este invazivă și nici dureroasă, ceea ce înseamnă că beneficiile vor apărea fără să fie necesare sacrificii în ceea ce privește starea de bine sau confortul în timpul tratamentului. Procedura aduce o îmbunătățire considerabilă și rapidă aspectului pielii, conferindu-i fermitate și elasticitate.

Întrucât pielea este supusă constant factorilor de mediu, pot apărea diverse probleme ale țesuturilor, precum ridurile sau alte semne ale îmbătrânirii. De aceea, ajutorul profesional este mai mult decât binevenit, iar prin intermediul procedurilor cosmetice avansate, putem ține sub control toate aceste consecințe.

mini Banner site - Microneedleing

Microneedleing

Procedura Microneedling, este un tratamentul revoluționar pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii. Tratamentul este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele, la orice vârstă, aducând numeroase beneficii tenului.

Microneedleingul reprezintă un tratament preventiv anti-age, stimulând producția de colagen prin intermediul microînțepăturilor multiple și superficiale realizate de capătul mezopenului.

Protocolul de tratament presupune infuzarea în piele a cocktailului cu acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, peptide sau complexe de substanțe active. Fiecare tratament este personalizat în funcție de nevoile fiecărui ten.

Infuzarea se realizează cu ajutorul capătului cu microace care se atașează mezopenului și se utilizează o singură dată. Pentru fiecare persoană care urmează tratamentul se utilizează un nou capăt steril cu microace, ceea ce face din această terapie, una complet sigură, lipsită de riscuri.

Întreg procesul conduce la secreția noului colagen, la oxigenarea, iluminarea, hidratarea, diminuarea porilor și estomparea ridurilor, aspectul general al tenului fiind îmbunătățit în proporție de 60%-80%.

Beneficiezi de...

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!