Cavitație - Shine Body Salon

Cavitație

Banner site - Cavitație
Spune adio celulitei

Cel mai performant aparat

Cavitatia sau liposuctia virtuala, este un tratament nechirurgical, extrem de sigur si eficient, ce are rolul de a elimina rapid depozitele de grasime, indiferent de localizarea lor (fese, abdomen, brate, sub barbie, coapse, soduri etc.).

cavitatie-04

Alege sa ai o piele fara celulita

Cavitatia combate celulita, problema de ordin estetic, cu care se confrunta majoritatea femeilor. Combate cu succes si adipozitatea subcutanata si atenueaza vergeturile, ducand la remodelarea corporala mult dorita.

Cavitatia se realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor care au o frecventa de aproximativ 40 KHz. Acestea produc o diminuare a presiunii lichidului, la nivel celular, determinand formarea de bule microscopice. Prin efectul mecanic, membrana adipocitelor se fisureaza si are loc implozia acestor celule adipoase, grasimile eliberate fiind, ulterior, metabolizate in mod natural.

Este un tratament modern si foarte eficient atunci cand se doreste eliminarea tesutului adipos, in exces.

La finalul fiecarei sedinte de cavitatie, asiguram masaj timp de 5-10 minute pentru drenaj limfatic astfel incat sa maximizam efectul terapeutic.

Beneficiezi de...

Procedura nedureroasa si simpla

Rezultate vizibile după prima saptamana!

Tonifierea tesutului conector.

Cel mai eficient tratament anticelulitic.

Reducerea zonei tratate cu 1-5 cm!

Promotii si reduceri pe toata perioada anului!

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!