Masaj - Shine Body Salon

Masaj profesional

Banner site - Masaj
Relaxare si remodelare in acelasi timp

Menține-te mereu în formă.

Masajul poate fi definit, foarte simplu, ca fiind manipularea manuala a partilor moi ale corpului (sau folosind anumite dispozitive speciale).
Masajul are rolul nu numai de a elimina tesutul adipos in exces, ci are efecte benefice si asupra muschilor, precum si a dispozitiei pesoanei, influentand-o in mod pozitiv.
In functie de rezultatele pe care doriți să le obțineți, puteți alege masajul preferat.

masaj-08

Bucura-te de o sedinta de masaj!

RELAXARE - are scopul de a conferi o stare de bine, tratand chiar si unele dureri ale corpului, sprijinind organismul sa isi recapete starea generala buna, echilibrand, in acelasi timp, sistemul nervos. Principalul scop este relaxarea psiho-somatica, scazand nivelul stresului cotidian.
Masajul de relaxare este asemănător celui suedez dar mai blând. În timpul lui, terapeutul realizează manevrele de masaj cu o presiune adaptată diferitelor părţi ale corpului tău.
Utilizarea uleiului de masaj te alină şi te reconfortează, chiar iţi hidratează pielea în mod eficient.

TERAPEUTIC- recomandat pentru indepartarea eficienta si rapida a unor dureri existente in diferite zone ale corpului. Acesta este o terapie care combină manevre din diverse tehnici de masaj, potrivite persoanelor cu contacturi, dureri și tensiuni musculare, lipsa mobilității în tot corpul sau segmentar, cu disfuncții - articulare și persoanelor care sunt într-un proces de recuperare după anumite probleme de sănătate.

ANTICELULITC CU BETE DE BAMBUS - are ca rol indepartarea depozitelor de grasime si a aspectului de coaja de portocala atat de inestetice, contribuind la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii. Sporește drenajul limfatic local, imbunatatind tonusul pielii ai al tesuturilor subcutanate.
Este un masaj fitness în care terapeutul folosește bețele de bambus de diferite dimensiuni și grosimi cu mișcări ferme. Bețele se rulează și alunecă pe pielea ta, în diferite ritmuri și intensități cu efecte foarte plăcute de revigorare și tonifiere. Este un masaj cu efecte vizibile, chiar și în ridicarea feselor.

Beneficiezi de...

Rezultatele sunt resimtite imediat

Sedinte de masaj personalizate

Pachete promotionale tot anul

Pasiunea, determinarea si experienta personalului nostru!

Ambient placut si produse de cea mai buna calitate

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!