Criolipoliză - Shine Body Salon

Criolipoliză

Tehnologie Avansata

Criolipoliza CoolTech

Tratament non-invaziv si nedureros, ce utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru criogenare, eliminand grasimea in exces, definitiv, cu ajutorul a doua aplicatoare.
Criolipoliza CoolTech reduce semnificativ si eficient, tesutul adipos datorita sistemului de racire controlat de care dispune si care este incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Prin intermediul acestuia, are loc separarea si izolarea grasimii, astfel ca fibrele de colagen nu sunt afectate.

criolipoliza-16

Slabire Localizata

Se obtine, prin criolipoliza, un efect de liposuctie, fara a se recurge la interventii chirurgicale, ceea ce este de dorit deoarece riscurile sunt mai mari in cazul celei de-a doua optiuni. De asemenea, nu este necesara perioada de recuperare dupa acest tratament.

In timpul tratamentului nu se resimte durere de niciun fel, iar ulterior nu apar cicatrici, traume interne sau alte leziuni.

Se elimina un procent de pana la 30% de grasime doar intr-o singura sedinta, ceea ce inseamna ca in decurs de 3 sedinte de tratament se poate elimina pana la 90% din surplusul de grasime existent in zona tratata.

Prin criolipoliza, nivelul subcutanat al grasimii se raceste, temperatura scazand pana la -10 grade Celsius pentru a distruge celulele adipoase, eliminate apoi prin scaun.

Beneficiezi de...

Procedura sigura, non-invaziva si nedureroasa.

Rezultate vizibile dupa o sedinta.

Tehnologie CoolTech -2 aplicatori simultan

Efect de liposuctie.

Promotii si reduceri pe toata perioada anului!

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!