Împachetări Corporale/ Presoterapie - Shine Body Salon

Împachetări Corporale/ Presoterapie

Banner site - Impachetari
Tehnologie inovativa

Încearcă împachetările corporale

Acest tratament modern si eficient face ca depozitele de grasime, precum si substantele nocive din organism, sa fie eliminate prin transpiratie.
Tipurile de impachetari corporale ce se preteaza pentru acest tratament sunt realizate in mai multe scopuri: combaterea celulitei, hidratare, detoxifiere, pierderea kilogramelor in plus sau drenajul limfatic.

Scazi în kilograme și în centimetri.

TUNELUL CU INFRAROȘU - este asemanator cu sauna uscata avand in vedere ca temperatura poate ajunge pana la 70 de grade Celsius. Scopul este acela de a provoca transpiratia, eliminandu-se astfel substantele nocive din organism si avand loc reducerea in cm a zonelor tratate, depozitele de grasime fiind diminuate semnificativ.

Actiunea razelor infrarosii are loc profund in nivelul tesuturilor (5- 6 cm) ceea ce se traduce prin arderi intense ale grasimii. În funcție de nevoi si preferinte, se poate opta pentru diverse tipuri de impachetari, efectuate cu produse de calitate, apartinand unor marci recunoscute pe piata de specialitate.

PRESOTERAPIA - se recomandă persoanelor care sunt afectate de celulită, retenţie hidrică, microcirculaţie venoasă îngreunată şi picioare obosite. Presoterapia acţionează şi asupra aparatului muscular prin înlăturarea senzaţiei de febră musculară.
Îmbunatateste circulaţia sanguină şi limfatică, stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Datorită efectului său drenant, eliminarea excesului de fluide conduce la o reducere graduală a celulitei, la normalizarea circulaţiei şi a metabolismului ţesuturilor. Efectul benefic al presoterapiei constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor şi la detoxifierea generală a organismului.

Beneficiezi de...

Fortificarea sistemului imunitar.

Imbunatatirea circulatiei limfo-venoase.

Detoxifierea organismului si imbunatatirea sa

Tratament non-invaziv, cu rezultate exceptionale pentru organism

Eliminarea retentiei de apa si implicit, a celulitei

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!