Velashape - Shine Body Salon

Velashape

Aprobat FDA si certificat CE

Cea mai noua tehnologie in remodelare

Tratament complex, cu rezultate rapide, usor de tolerat (fara durere), cu riscuri minime si fara timp de recuperare, Velashape este echivalent cu 10 sedinte de masaje efectuate manual.
Este un tratament sigur, aprobat de FDA si certificat CE, fiind ideal pentru persoanele care se confrunta cu celulita, piele “lasata”, laxitate cutanata pe abdomen etc.

velashape 07

Inlocuieste interventiile chirugicale

Avand un mecanism complex de actiune, s-a dovedit a fi mai eficient comparativ cu alte proceduri, precum endermologia. De asemenea, este mai sigur in comparatie cu interventiile chirurgicale (lipoaspiratia).

Echipamentul performant, utilizeaza 4 tehnologii care garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, intr-o perioada scurta de timp, conform asteptarilor cele mai exigente.

Beneficiezi de...

Tratament non-invaziv, fara riscuri!

Lifting vizibil după primele sedinte!

Stimularea producerii de colagen

Eliminarea celulitei si obtinerea fermitatii pielii

Imbunatatirea tonusului pielii

Promotii si reduceri pe toata perioada anului!

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!