Radiofrecvență Corporală - Shine Body Salon

Radiofrecvență Corporală

Banner site - Radiofrecventa
Tehnologie de ultima generatie

Cel mai performant aparat

In domeniul frumusetii, s-a remarcat ca fiind o procedura de tratament eficienta, cu rezultate uimitoare in ceea ce priveste rejuvenarea si cresterea fermitatii pielii. Trateaza, de asemenea, celulita, eliminand celulele adipoase si restabileste microcirculatia superficiala.

criolipoliza-17

Faciliteaza rejuvenarea pielii

Principiul de baza al acestui tratament este generarea unui soc termic in straturile adanci ale pielii pentru a se obtine o reactie a organismului, de regenerare.

Fibrolatele produc colagen nou, fiind stimulate de caldura ce se genereaza la nivelul dermului superficial si care determina contractia fibrelor.
In urma studiilor, s-a dovedit ca nu exista reactii adverse, radiofrecventa fiind recomandata indiferent de fototipul pielii.

Radiofrecventa corporala combate eficient acumularile adipose, stazele limfatice si circulatorii, celulita, “lasarea” muschilor la nivelul bratelor, coapselor, abdomenului, sanilor.

Beneficiezi de...

Procedura nedureroasa si non-invaziva!

Stimularea microcirculatiei superficiale

Imbunatatirea tonusului pielii

Eliminarea celulelor adipoase si a nodulilor celulitici!

Rezultate ce se mentin o lunga perioada de timp!

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!