Pachete PROMO - Shine Body Salon

Pachete PROMO

Prietenoase cu bugetul tău.
Banner site - generic pachete

Profită de oferte avantajoase tot timpul anului.

Informatii utile

1. Valabilitatea abonamentelor destinate remodelării și slăbirii corporale, cât și a celor pentru tratamente faciale este de maximum 3 luni de zile, în cazul abonamentelor de cel putin 30 de ședințe, respectiv 2 luni de zile în cazul celor de cel mult 30 de ședințe.

2. Valabilitatea abonamentelor destinate epilării definitive este de maximum 1 an de zile.

3. Valabilitatea abonamentelor se calculează din momentul efectuarii primei ședințe.

4. Durata fiecărei ședințe din abonamentele de remodelare și slăbire corporală este de 50 minute, cu excepția cazurilor în care este specificat diferit.

5. Sumele achitate pentru orice tip de abonamente sau ședințe singulare, fie pentru serviciile de remodelare, fie pentru cele de epilare definitivă sau tratamente faciale, ori masaj, NU se returnează.

6. În cazul achitării serviciilor în rate, plata ratelor se relizează astfel - prima rată înaintea primei ședințe, a 2-a rată se va achita după a 10-a ședință în cazul abonamentelor de cel puțin 30 de ședințe (remodelare sau facial), dupa a 6-a ședință în cazul abonamentelor de cel mult 30 de ședințe (remodelare sau facial), după a 2-a ședință în cazul abonamentelor destinate epilării definitive.

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!