Stimulare Musculară Slim Beauty - Shine Body Salon

Stimulare Musculară

Banner site - Slim Beuaty
Stimuleaza musculatura

Tehnologie inovativa in remodelare corporala

Tehnologie de ultima generatie (HI-EMT) utilizata de un aparat mai eficient decat predecesorul sau. Acesta este aprobat pentru reducerea grasimii cu pana la 30% si cresterea tesutului muscular cu pana la 25%. Acestei tehnologii i se alatura si frecventa radio.

velashape 12

Inlocuieste interventiile chirugicale

La fel ca majoritatea aparatelor pentru efectuarea tratamentelor de remodelare corporala, si la acesta exista posibilitatea de setare a parametrilor astfel incat procedura sa duca la obtinerea rezultatelor dorite. Asadar, fie ca urmariti cresterea masei musculare sau pierderea kilogramelor / centrimetrilor in plus, (sau ambele), Slim Beauty va fi programat in consecinta, iar corpul va fi sculptat in maniera dorita.

Slim Beauty utilizeaza energie electromagnetica de mare intensitate pentru declansarea contractiilor supramaximale (20.000 de contractii in doar 30 minute) ce nu se pot obtine intr-un antrenament fizic obisnuit.

Stimularea musculara are un dublu rol: indepartarea celulelor adipoase cu pana la 19% in doar 4 sedinte si crearea fibrelor musculare cu pana la 16% astfel ca abdomenul va fi mai definit, iar muschii fesieri vor capata acel aspect de lifting (push-up).
Celulele de grasime sunt tinta Slim Beauty, acestea fiind descompuse si eliminate sub forma de acizi grasi liberi, metabolizati si excretati ca deseuri.

Este primul aparat - dispozitiv energetic - aprobat de FDA spre a fi utilizat in aceste 2 scopuri: arderea grasimii si construirea masei musculare.

Beneficiezi de...

Tratament non-invaziv, nedureros!

Imbunatatirea performantei sportive

Tonifierea si intarirea muschilor

Recuperarea tonusului muscular dupa sarcina sau dupa cresterea excesiva in greutate

Eliminarea celulelor adipoase si dezvoltarea masei musculare

Despre Noi...

Shine Body Salon este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un centru de excelenta in remodelare corporala, faciala si epilare laser!

Oferim consultanta gratuita inainte de initializarea oricarui tratament pentru a fi convinsi ca va recomandam exact serviciile de care aveti nevoie!